Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Virtual… but Real. Τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην ψηφιακή εποχή» admin Τρί, 12/03/2019 - 09:13

Το ΠΙΟΠ παρουσίασε τους στόχους και τα μέχρι στιγμής επιτεύγματα του έργου Μουσείων Τόπος στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο «Στην εποχή του εικονικού. Τα Ευρωπαϊκά μουσεία ανταποκρίνονται στην ψηφιακή πρόκληση», που διοργάνωσε το διάστημα 21-22 Νοεμβρίου 2019 το ICOM στο Μουσείο Ακρόπολης. Στο πλαίσιο της παρουσίασης «Virtual… but Real. Τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην ψηφιακή εποχή», το ΠΙΟΠ πρόβαλε και ένα demo από τις ψηφιακές περιηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

standard
Παρουσίαση των στόχων του έργου Μουσείων Τόπος και των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων του, στις Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2019, 23 Νοεμβρίου 2019, στο ΕΚΠΑ τμήμα ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας) admin Δευ, 12/02/2019 - 10:18

Παρουσίαση των στόχων του έργου Μουσείων Τόπος και των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων του, στις Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2019, 23 Νοεμβρίου 2019, στο ΕΚΠΑ τμήμα ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας).

standard
«Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
Με αφορμή τη μεγάλη έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (ΕΑΜ), που παρουσιάζεται από τον Μάιο του 2018 στους χώρους των περιοδικών του εκθέσεων, σχεδιάστηκε μια μικρή ομότιτλη εκδοχή με αρχαιότητες του πρώτου μουσείου της χώρας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η οποία περιοδεύει σε θεματικά μουσεία του.
Subscribe to Εκθεση-Παρουσιαση